Известие

Collapse
No announcement yet.

Гарнитура на малкото капаче на картера ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гарнитура на малкото капаче на картера ?

Вчера слизам и гледам под колата една локва с масло ... Долях до средата закарах я на канал и се установи ,че гарнитурата на малкото капаче на картера е заминала и от там тече стъбилно ... Причината са дупките по нашите красиви пътища ... Особено във Варна ... Имах предпазител да не се удря картера но се разпадна и сега си търся такъв предпазител + тази гарнитурка ? Та къде мога да ги намеря в Бургас или Варна ? Ако някой може да помогне ще съм благодарен !

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
    Вчера слизам и гледам под колата една локва с масло ... Долях до средата закарах я на канал и се установи ,че гарнитурата на малкото капаче на картера е заминала и от там тече стъбилно ... Причината са дупките по нашите красиви пътища ... Особено във Варна ... Имах предпазител да не се удря картера но се разпадна и сега си търся такъв предпазител + тази гарнитурка ? Та къде мога да ги намеря в Бургас или Варна ? Ако някой може да помогне ще съм благодарен !
    Не знам какво имаш предвид "капаче".Ако съм те разбрал правилно,трябва да си свалиш картера и да се завари.Колкото до гарнитурата,слага се само силикон.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      Не знам какво имаш предвид "капаче".Ако съм те разбрал правилно,трябва да си свалиш картера и да се завари.Колкото до гарнитурата,слага се само силикон.
      Ми днес със силикон го оплътниха и нз утре ще налея маслото и ще видим дали ще капе , ама бащата вика по-добре нова гарнитура направо да я сменим ...

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
        Ми днес със силикон го оплътниха и нз утре ще налея маслото и ще видим дали ще капе , ама бащата вика по-добре нова гарнитура направо да я сменим ...
        На това капаче както и на картера само силикон,Рензосил на Виктор Рейнц бих ти препоръчал много качествен силикон.
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
        X