Вчера слизам и гледам под колата една локва с масло ... Долях до средата закарах я на канал и се установи ,че гарнитурата на малкото капаче на картера е заминала и от там тече стъбилно ... Причината са дупките по нашите красиви пътища ... Особено във Варна ... Имах предпазител да не се удря картера но се разпадна и сега си търся такъв предпазител + тази гарнитурка ? Та къде мога да ги намеря в Бургас или Варна ? Ако някой може да помогне ще съм благодарен !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гарнитура на малкото капаче на картера ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщениеВчера слизам и гледам под колата една локва с масло ... Долях до средата закарах я на канал и се установи ,че гарнитурата на малкото капаче на картера е заминала и от там тече стъбилно ... Причината са дупките по нашите красиви пътища ... Особено във Варна ... Имах предпазител да не се удря картера но се разпадна и сега си търся такъв предпазител + тази гарнитурка ? Та къде мога да ги намеря в Бургас или Варна ? Ако някой може да помогне ще съм благодарен !156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеНе знам какво имаш предвид "капаче".Ако съм те разбрал правилно,трябва да си свалиш картера и да се завари.Колкото до гарнитурата,слага се само силикон.
Comment
-
Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщениеМи днес със силикон го оплътниха и нз утре ще налея маслото и ще видим дали ще капе , ама бащата вика по-добре нова гарнитура направо да я сменим ...Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment